Creative Optimization deltog vid RIU2019

Under årets utgåva av RIU-konferensen som arrangeras av Skogforsk och SLU deltog Creative Optimization för att dels ta del av nya forskningsresultat, dels diskutera framtida utmaningar inom skoglig planering och skogsbruk. Under den efterföljande minimässan i ett skogsområde strax utanför Skinnskatteberg demonstrerade Creative Timbertrail och visade dess möjligheter för såväl skogsföretag som studenter vid SLU i Skinnskatteberg.

“Det har varit en mycket givande koneferans med mycket postiv feedback för Timbertrail. Nu kollar vi framåt hur Timbertrail kan användas för utbildning syfte för SLU.”

Mikael Frisk, CEO

Om RIU

RUI är en årligt återkommande konferens för skogsbruksplanering som 2019 dessutom kompletterades med en minimässa där företag fick möjlighet att demonstrera nya lösningar och produkter. Mässan ägde rum under de två konferensdagarna och företag och organisationer i branschen gavs då möjlighet att presentera nyheter och utbyta idéer och erfarenheter.